Életünk a karib tengernél

Sanyi menni Guadeloupe

Sanyi menni Guadeloupe

0. T-2 nap

2018. május 22. - Sannyiii

Sziasztok!

 

Szombaton útnak indulunk Guadeloupe szigetére. Igen, én is pont ennyit tudtam róla ezelőtt. Szóval Karib térség. Erről már hallottunk, Jack Sparrow, Fekete Gyöngy, kalózok, stb. Szóval a Karib térség Közép-Amerikában van:

terkep.PNG

Ahol a kis piktogram az ágyat mutatja, oda megyünk lakni. Terv szerint nagyjából egy évig fog tartani a projekt. Ezalatt életünkről, élményeinkről igyekszünk beszámolni nektek érdekes írásokkal, képekkel, videókkal színesítve.

Azt mondják, ha csinálsz valamit, csináld rendesen. Mi ennek megfelelően saját magunkat is nekifutásból rúgjuk tökön, ugyanis a kutyánkat is visszük magunkkal a világ másik felére. Ennek mikéntjével majd önálló bejegyzésben foglalkozunk hamarosan.

T-2 napnál járunk, vagyis szombaton, hajnalban indulunk Liszt Ferihegyről Párizsba a Charles de Gaul reptérre, majd a város átszelése után, Orlyról megy közvetlen járat a szigetünkre. Trackerek kedvéért a járatszámok: AF 1695 és AF 766. Helyi idő szerint este 6-kor szállunk le, ekkor nálatok már éjfél lesz.

Bevezetésnek legyen most elég ennyi, a következő bejegyzésünk már kintről fog érkezni, ahol bővebben mesélünk az előkészületekről és az utazásunkról.

Reméljük, sokatokat érdeklünk majd!

Ahogy a francia mondaná, Merci, bon voyage!

 

Banya és Sanya

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sanyimenni.blog.hu/api/trackback/id/tr5713993786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása